Objectnummer: OB-KW111A
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 111A
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: ± 24 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Zeer mooi gelegen 1-persoons studio/zelfstandige woonruimte in lommerrijke Lyceumkwartier (1 vertrek met c.v., eigen wastafel en eigen keuken, douche en toilet) gelegen in de Zeisterse bossen, nabij de A28. Inclusief vloerbedekking, eigen glasvezel internetabonnement, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines. Bijzonder vanwege de eigen uitgang naar de tuin.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn.
Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.
De 1-persoonsstudio bestaat uit een woonruimte, welke voorzien is van vloerbedekking, een keukenblok met elektrische
kookplaat (2-pits), w.c., douche, wastafel en een mechanische afzuiginstallatie.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 111A

1
 

verhuurd