Objectnummer: OB-KW117-21K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 117 (21K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping (21K)
Oppervlakte:
   
Omschrijving woonruimte:
Te huur in Zeist: Mooie 1-persoons studentenkamer nabij Uithof Utrecht en IVA Driebergen in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen en nabij de A28. Vloerbedekking, c.v., eigen wastafel, televisie/telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.

Deze 1-persoonskamer is voorzien van vloerbedekking en eigen wastafel. De resterende voorzieningen moeten worden gedeeld met twee medehuurders/sters. De woonruimte heeft een eigen telefoonaansluiting(*) , het medegebruik van moderne was/droogmachines en de beschikking over een eigen parkeerplaats.
(*)Het telefoonabonnement dient door de huurder zelf geregeld te worden. Voor internet is er ook ADSL via deze lijn
mogelijk. Ook zijn er veel draadloze wifiverbindingen in het pand aanwezig waarop de huidige huurders veelal samen een verbinding delen. Televisie dient de huurder zelf te regelen via digitale televisie van KPN (= Digitenne voor EUR 9,00 p/m), waarvan de ontvangst in het pand uitstekend is. Schotelantenne is niet toegestaan.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 117 (21K)

1
 

verhuurd