Objectnummer: OB-KW113B
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 113 B
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond (12S)
Oppervlakte: ± 28 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Studio te huur. Deze zelfstandige woonruimte bestaat uit 1 vertrek met c.v., eigen wastafel en eigen keuken, douche en toilet in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen, nabij de A28. Inclusief vloerbedekking, telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines.Deze studio is gelegen op de begane grond met uitzicht op de grote tuin. Er wonen totaal 28 huisgenoten in de villa. De was- en droogmachine deel je met 1 man en 3 vrouwen. Er ligt al tapijt op de vloer. Soms worden er activiteiten georganiseerd door de huisgenootjes voor iedereen, zoals barbecue en laatst een zeildag in Friesland. Het is geen druk studentenhuis; de meeste bewoners zijn werkende jonge mensen. Internet kan je delen met anderen of zelf een aansluiting aanvragen ADSL op je studio. Er hoort een gratis parkeerplaats bij de studio. De uithof en IVA liggen op een half uurtje fietsen vanaf de Villa. De bushalte is 5 minuutjes lopen vanaf het huis.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn.
Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 113 B

1
 

verhuurd