Objectnummer: OB-KW113-8K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 113 (8K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: ± 19 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Ruime kamer nabij Utrecht Sience Park De Uithof te huur in volledig gerenoveerde villa gelegen in de Zeisterse bossen. Deze kamer is op de begane grond, en er wonen totaal 28 personen. Je deelt jouw voorzieningen maar slechts met 2 andere huisgenoten. De was- en droogmachine met 2 mannen en 2 vrouwen. Er ligt al tapijt op de vloer en je hebt een eigen wasbak op je kamer en er is een grote tuin waar je gebruik van kunt maken. Soms worden er activiteiten georganiseerd door de bewoners voor iedereen, zoals barbecue en laatst een zeildag in Friesland. Het is geen druk studentenhuis; de meeste bewoners zijn werkende jonge mensen. Internet kan je delen met anderen of zelf een aansluiting aanvragen ADSL op je kamer. Er hoort een gratis parkeerplaats bij de kamer. De uithof ligt op een half uurtje fietsen vanaf de Villa. De bushalte is 5 minuutjes lopen vanaf het huis.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.
Het telefoonabonnement dient door de huurder zelf geregeld te worden. Voor internet is er ook ADSL via deze lijn mogelijk. Ook zijn er veel draadloze WiFi verbindingen in het pand aanwezig waarop de huidige huurders veelal samen een verbinding delen. Televisie dient de huurder zelf te regelen via digitale televisie van KPN (= Digitenne), waarvan de ontvangst in het pand uitstekend is.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 113 (8K)

1
 

verhuurd