Objectnummer: OB-KW121-30K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 121 (30K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping (30K)
Oppervlakte: ± 19 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Mooie 1-persoonskamer in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen, nabij de A28. Vloerbedekking, c.v., eigen wastafel, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines. De resterende voorzieningen worden gedeeld met 1 medehuurder.
   
Informatie over het complex:

Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 121 (30K)

1
 

verhuurd