Objectnummer: OB-KW117A
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 117 A
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping
Oppervlakte: 44 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Mooi en ruim 2-persoonsappartement (2 met elkaar in verbinding staande vertrekken met c.v., eigen wastafel en eigen keuken, douche en toilet) in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen, nabij de A28. Inclusief vloerbedekking, telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines. Het interieur is van een vorige huurder.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn.
Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.

De 2-persoonsappartementen bestaan uit twee woonruimten met een vloeroppervlakte (exclusief doucheruimte) van 27 m2 respectievelijk 19 m2, welke voorzien zijn van vloerbedekking, wastafels, keukenblok met elektrische kookplaat (2-pits), w.c., douche en een mechanische afzuiginstallatie.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 117 A

1
 

verhuurd