Objectnummer: OB-KW113-9K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 113 (9K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond (9K)
Oppervlakte: ­± 15 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Lichte 1-persoons kamer met c.v., eigen wastafel en gemeenschappelijke keuken, douche en toilet delen met een jongen en een meisje, nabij de Uithof Utrecht en RIVM in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen. Inclusief vloerbedekking, telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines.
   
Informatie over het complex:
De ligging van deze villa in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn.
Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.
Alle bovengenoemde woonruimten hebben een eigen telefoonaansluiting, het medegebruik van moderne was/droogmachines en de beschikking over een eigen parkeerplaats.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 113 (9K)

1
 

verhuurd