Objectnummer: OB-KW117-22K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 117 (22K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping (22K)
Oppervlakte: ± 14 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Kamer te huur in Villa te Zeist. Deze kamer is op de 1e verdieping gelegen en je deelt de voorzieningen met twee andere huisgenoten. De was- en droogmachine met drie huisgenoten. Er ligt al laminaat op de vloer en je hebt een eigen wasbak op je kamer en er is een grote tuin waar je gebruik van kunt maken. Soms worden er activiteiten georganiseerd door de huisgenootjes voor iedereen, zoals barbecue. Het is geen druk studentenhuis; de meeste bewoners zijn werkende jonge mensen. Internet kan je delen met anderen of zelf een aansluiting aanvragen op je kamer. Er hoort een gratis parkeerplaats bij de kamer. Utrecht Science Park "De Uithof" ligt op een half uurtje fietsen vanaf de Villa. Via de bushalte Het Rond (paar minuten fietsen) ben je met een rechtstreekse busverbinding binnen een half uur op Utrecht Science Park (deur tot deur).
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 117 (22K)

1
 

verhuurd