Objectnummer: OB-KW121A
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 121A
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping
Oppervlakte: ± 21 m2
   
Omschrijving woonruimte:
1-persoonsstudio c.q. appartement zelfstandige woonruimte (1 vertrek met c.v., eigen wastafel en eigen keuken, douche en toilet) in volledig gerenoveerd villa gelegen in de Zeisterse bossen, nabij de A28. Inclusief vloerbedekking, telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines. Het interieur op de foto is van een vorige huurder. Deze studio heeft een eigen huisnummer en is gelegen op de 2e etage. Er is geen lift aanwezig.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere studerende en werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.
De 1-persoonsstudios bestaan uit een woonruimte,welke voorzien is van vloerbedekking, een keukenblok met elektrische kookplaat (2-pits), w.c., douche, wastafel en een mechanische afzuiginstallatie. De vloeroppervlakte (exclusief doucheruimte) van de ruimten liggen tussen de 21 m2 en 24m2.
Alle bovengenoemde woonruimten hebben een eigen telefoonaansluiting(*), het medegebruik van moderne was/droogmachines en de beschikking over een eigen parkeerplaats.
(*)Het eventuele telefoon/televisieabonnement dient door de huurder zelf geregeld te worden. Voor internet is er ook ADSL via deze lijn mogelijk. Ook zijn er veel draadloze WiFi-verbindingen in het pand aanwezig waarop de huidige huurders veelal samen een verbinding delen. Schotelantenne is niet toegestaan
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 121A

1
 

verhuurd