Objectnummer: OB-KW111-4K
   
Plaats:

ZEIST

Adres: Krakelingweg 111 (4K)
Postcode: 3707 HT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: ± 16 m2
   
Omschrijving woonruimte:
1-persoonskamer in Zeist voor een persoon in volledig gerenoveerde villa, gelegen in de Zeisterse bossen. Vloerbedekking, c.v., eigen wastafel, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachines. Bijzonder vanwege de ligging op de begane grond en de eigen uitgang naar de tuin op het zuiden.
   
Informatie over het complex:
Deze luxe villa is volledig gerenoveerd en verbouwd in 2 appartementen, 10 studios en 16 kamers, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw duidelijk bewaard is gebleven. De ligging in de bossen van Zeist en toch nabij het Zeister centrum is uniek, waarbij de snelweg richting Amersfoort en Utrecht (A28) vanuit deze locatie binnen vijf minuten te bereiken is en men binnen een kwartier in het centrum van Utrecht en Amersfoort kan zijn. Er wonen veelal jongere werkende mensen, welke van buiten deze regio afkomstig zijn en die in regio Zeist werkzaam zijn.

De 1-persoonskamers zijn voorzien van vloerbedekking en eigen wastafel. De resterende voorzieningen moeten worden gedeeld met een tot maximaal drie medehuurders/sters en de vloeroppervlakten van deze ruimten liggen tussen de 12 m2 en 19 m2. Alle bovengenoemde woonruimten hebben een eigen telefoonaansluiting, het medegebruik van moderne was/droogmachines en de beschikking over een eigen parkeerplaats.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Krakelingweg 111 (4K)

1
 

verhuurd