Objectnummer: OB-SS11H
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Singelstraat 11 H
Postcode: 3513 BL
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 3e verdieping
Oppervlakte: ± 42 m2
   
Omschrijving woonruimte:
UTRECHT Tweekamer appartement te huur. Kitchenette in de woonruimte met spoelbak en mengkraan, 2 elektrische kookplaten, afzuigkap en koelkast; eigen wastafel met warm- en koud water; eigen toilet- en doucheruimte met douchescherm; vloerbedekking; centrale verwarming met thermostatische regelventielen; mechanische ventilatie; telefoon- televisieaansluiting; brandblusser, brandmelder, branddeken en branduitgang; wasmachine aansluiting.

De woonkamer is in open verbinding met de entree en kitchenette. Er is dus maar 1 afzonderlijke slaapkamer, waardoor dit appartement eigenlijk alleen geschikt is voor een stelletje en niet voor twee aparte vrienden of vriendinnen van elkaar.

   
Informatie over het complex:
Op een schitterende locatie in Utrecht-centrum gelegen, volledig in stijl gerenoveerd dubbel herenhuis uit 1900, waarin geheel nieuwe studios en appartementen gerealiseerd zijn. Het centrum van Utrecht (o.a. Hoog Catharijne; NS station) kunt u binnen 5 minuten lopend bereiken. De Singelstraat grenst aan de Weerdsingel w.z.; waardoor de bekende historische handelsgracht Weerdsingel met zijn karakteristieke kades stroomt. Winkels en restaurants in de nabije omgeving. Algemene voorzieningen: 2 gemeenschappelijke hoogrendement combiketels (Nefit)met indirect gestookte boilers; weesafhankelijke regeling; warmwatercirculatieleiding; noodverlichtingsinstallatie;intercominstallatie met elektrische deuropener; elektronisch gestuurde halverlichting; afgesloten overdekte fietsstalling; dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas (m.u.v. de historische voorgevel); centraalsluitplan met **SKG beveiligingscilinders; zwaar brandvertragende plafonds en entreedeuren.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Singelstraat 11 H

1
 

verhuurd