Objectnummer: PI-VW109-1
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Vleutenseweg 109 (1e verd)
Postcode: 3532 HA
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping
Oppervlakte: ± 40 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Utrecht: Te huur aan de Vleutenseweg 109 een 2-persoons kamer, onzelfstandige woonruimte van 36 m2 en aparte kamer van 4 m2. Eigen toilet, gedeelde douche en keuken met nog 1 andere werkende vrouw. Voorzien van centrale verwarming. Wijknaam West Subwijknaam Nieuw Engeland, Schepenbuurt
   
Informatie over het complex:
Bovenhuis met twee etages. De locatie is werkelijk heel goed aansluitend aan de wijk Lombok en ligt op loopafstand van het nieuwe Centraal Station en is het multiculturele hart van Utrecht. De Kanaalstraat en haar zijstraten puilen uit van de winkels vol exotische specialiteiten, snuisterijen en delicatessen, en zijn al jaren geliefd onder vele Utrechters. Exotische boodschappen In de kleurrijke Kanaalstraat is de centrale winkelstraat vol exotische supermarkten, groenteboeren, slagers en bakkers. Je kan hier zeven dagen per week terecht voor dagelijkse boodschappen, maar ook voor bijzondere producten uit alle windstreken. Van internationale kaasjes, brood en groenten tot tropische vruchten, Arabische levensmiddelen en handbeschilderd aardewerk uit Noord-Afrika. Welk ingrediënt je ook nodig hebt, je gaat het in Lombok zeker vinden. Van koffiebarretjes tot huiskamercafés Elke dag komen inwoners uit alle hoeken van de stad naar dit bruisende stukje Utrecht voor de goedkope winkels en speciaalzaken, maar Lombok wordt ook steeds meer opgesierd met hippe koffietentjes, restaurantjes en huiskamercafés. Doe zoals de bewoners doen en plof tijdens een dagje winkelen neer op de gemakkelijke stoelen en bestel een taartje bij koffietentjes als Zwart Goud of Koffie en ik. Reserveer een tafeltje bij het hippe Aziatische restaurant Jasmijn en ik voor kleine, bijzondere gerechtjes. Of kies voor de daghap in Café Lombok, die haar kaart heeft geïnspireerd op de wijk en haar bewoners. Zelf koken kan natuurlijk ook: Op de Kanaalstraat vind je alle ingrediënten voor een bijzonder diner. Bezienswaardigheden Lombok is van oorsprong een multiculturele arbeiderswijk, met bebouwing uit het begin van de 20e eeuw. De wijk kenmerkt zich door de smalle straten en de kleine, maar sfeervolle arbeidershuisjes. Belangrijke bezienswaardigheden van de wijk zijn de nieuwe moskee aan het begin van de Kanaalstraat, houtzaagmolen De Ster, de opgeknapte Cereolfabriek en het Merwedekanaal. Dit kanaal is met de hand uitgegraven, en laat het industriële verleden van Utrecht zien. Bereikbaarheid Lombok ligt op loopafstand van het Centraal Station. Om er te komen moet je op het station de uitgang van het Beatrixtheater nemen en naar links lopen in de richting van de moskee. Steek de straat over en je bent in Lombok!
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Vleutenseweg 109 (1e verd)

1
 

verhuurd