Objectnummer: WB-AS27BIS-A+A1
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Asselijnstraat 27 bis (A+A1)
Postcode: 3521 TB
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping voorzijde
Oppervlakte: ± 23 m2
   
Omschrijving woonruimte:

Te huur bij Utrecht Centrum: Mooie eenpersoons kamer met aparte slaapruimte. Voorzien van c.v., eigen wastafel, gelegen in "Dichtersbuurt" C.S. op 2 min. lopen. Eigen t.v. aansluiting. Gemeenschappelijke keuken, douche, toilet en het medegebruik van wasmachine.

Het huis wordt op dit moment bewoond door huurders, welke veelal verder in de studietijd gevorderd zijn of al werken (22+ jr) en zoiets zoeken wij ook voor deze kamer. De kamer wordt leeg opgeleverd, maar er zijn eventueel overnamezaken bespreekbaar met de vertrekkende huurster, welke al 7 jaar in deze kamer woont en thans 2 kamers huurt.

   
Informatie over het complex:
Deze royale bovenwoning is volledig gerenoveerd en verbouwd in 6 kamers.
De ligging van het pand in de populaire "Dichtersbuurt" en het feit dat het centraal station op 2 minuten loopafstand gelegen is, maken deze woning tot een ideale woonlocatie voor (jonge) mensen die in het Centrum van Utrecht willen wonen.
De kamers zijn voorzien van centrale verwarming, een eigen wastafel met warm en koud water, een eigen t.v. aansluiting en sommige hebben een aparte slaapkamer. De resterende voorzieningen, zoals de keuken, douche, toilet en het medegebruik van wasmachine worden gedeeld met de overige 5 medehuurders/sters. De vloeroppervlakten van deze ruimten liggen tussen de 13 m2 en 23 m2.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!


   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Asselijnstraat 27 bis (A+A1)

1
 

verhuurd