Objectnummer: PI-GS2BIS-2L
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Galvanistraat 2b (2L)
Postcode: 3553 RC
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping links
Oppervlakte: ± 9 m2
   
Omschrijving woonruimte:
⭐NIEUW HUISGENOOTJE GEZOCHT PER DIRECT ⭐ (21+, alleen Nederlands sprekend) Per direct (datum in overleg) komt er een kamer vrij in ons huis! We wonen met 5 meiden waarvan twee werkend en twee einde Master. Onze deuren staan altijd voor elkaar open en we houden ervan om lekker een theetje/wijntje samen te drinken, spelletjes te spelen, filmpje te kijken of gezellig bij te kletsen. En uiteraard eten we samen met wie er thuis is. Verder zijn wij van plan om weer kerstdiners en huisweekendjes in te plannen als corona weg is. Laten we hopen dat dat snel weer kan! We zijn een hecht huis en zijn op de hoogte zijn elkaars leven. We zijn op zoek naar een meisje die in dezelfde fase zit als wij: einde studie/werkend en die haar draai al heeft gevonden in Utrecht. Ons huis ligt zo’n 10 minuten fietsen van het centrum. Het Julianapark, de supermarkt, de bakker, de slager en de bushalte zijn om de hoek. We zijn een schoon huis en we delen de gemeenschappelijke keuken, douche en toilet. De kamer is ongeveer 10 m2, bevindt zich op de tweede verdieping van het huis en zal rond de €360, - p/m kosten. Ben je op zoek naar een hecht huis en ben je deze week en/of begin volgende week beschikbaar om op gepaste afstand bij ons langs te komen? Stuur dan een mailtje naar huize.galvani@outlook.com en vertel iets leuks over jezelf! Liefs huize Galvani
   
Informatie over het complex:
Het pand aan de Galvanistraat 2 bis is gelegen in een gezellige woonwijk met veel eengezinswoningen aan een zijweg van de Amsterdamsestraatweg. Er zijn veel busverbindingen naar Utrecht-Centrum en de Uithof. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zitten om de hoek aan de Amsterdamsestraatweg (op loopafstand).
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Galvanistraat 2b (2L)

1
 

verhuurd