Objectnummer: OB-AM36B
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Antonius Matthaeuslaan 36 B
Postcode: 3515 AT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: ± 27 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Mooie 1-persoons studio met eigen ingang en met eigen kitchenette, koelkast en afzuigkap. C.V., eigen douche en toilet, eigen tel./tv-aansl.,vloerbedekking. Gelegen aan doorgaande winkelstraat in de populaire wijk Tuinwijk. Tuinwijk is een levendige wijk aan de noordzijde van het centrum. Supermarkt en eetwinkels liggen op loopafstand, evenals restaurants (Badhuis, Tijm, & Willem) en leuke koffietentjes (Rocking Chair en Loaf). Het centrum van Utrecht is binnen 5 fietsminuten te bereiken. Het Griftpark en het Majoor Boshartplantsoen liggen op loopafstand. Via de Kardinaal de Jongweg komt u eenvoudig op de ring rond Utrecht.

De voorzieningen: eigen kitchenette met spoelbak, elektrische kookplaten, afzuigkap en koelkast met vriesvak; eigen wastafel met warm- en koud water; C.V. met thermostatische regelventielen; televisieaansluiting; telefoonaansluiting; De algemene voorzieningen: hoogrendement combiketel (Nefit) met boiler; weerafhankelijke regeling; warmwatercirculatieleiding; centrale antenne installatie; mechanische ventilatie; laminaatvloer; dakisolatie; centraalsluitplan met **SKG cilinders;

   
Informatie over het complex:
Locatie: De Antonius Matthaeuslaan is een gezellige doorgaande winkelstraat, gelegen nabij het centrum van Utrecht in de zeer populaire wijk Tuinwijk.
Bereikbaarheid: Het treinstation (Overvecht) is gelegen op slechts 5 minuten lopen vanaf het pand. De autosnelweg A27 is binnen 10 minuten te bereiken. Busverbindingen zijn er teveel om op te noemen.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Deze woonruimte heeft een officieel eigen huisnummer en wordt dan ook door de instanties als een zelfstandige woonruimte aangemerkt. Dit betekent dat de huurder zelf en rechtstreeks van de Gemeente Utrecht een aanslag afvalstoffenheffing opgelegd zal krijgen en ook de watersysteemheffing van het Hoogheemraadschap worden rechtstreeks bij de huurder belast. Deze kosten dient de huurder zelf te voldoen en zijn niet opgenomen in de servicekosten.
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Antonius Matthaeuslaan 36 B

1
 

verhuurd