Objectnummer: OB-AM38-D
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Antonius Matthaeuslaan 38 (D)
Postcode: 3515 AT
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping (woonruimte D)
Oppervlakte:
   
Omschrijving woonruimte:
Huuraanbod Utrecht: 1-persoons studio/zelfstandige woonruimte te huur nabij Utrecht Centrum met eigen kitchenette, koelkast en afzuigkap en eigen douche, toilet en wastafel. C.V., eigen tel./tv-aansl., vloerbedekking. Gebruik was./droogmachine. Gelegen aan doorgaande winkelstraat in populaire Tuinwijk. Overige bewoners zijn veelal werkende personen.
De voorzieningen en opleveringsniveau voor alle kamers:
- eigen kitchenette met spoelbak, elektrische kookplaten, afzuigkap en koelkast;
- eigen wastafel met warm- en koud water;
- centrale verwarming met thermostatische regelventielen;
- televisieaansluiting;
- telefoonaansluiting;
- gebruik van was- en droogmachine;
- brandvertragende kamerdeuren;
- schuurplafond;
- algemene voorzieningen:
- hoogrendement combiketel (Nefit) met boiler;
- weerafhankelijke regeling;
- warmwatercirculatieleiding;
- noodverlichtingsinstallatie;
- intercominstallatie met elektrische deuropener;
- elektronisch gestuurde halverlichting;
- telefoonvoorbereiding;
- centrale antenne installatie;
- was- en droogmachine;
- mechanische ventilatie;
- doucheschermen;
- vloerbedekking;
- dakisolatie;
- centraalsluitplan met **SKG LIPS-knopcilinders;
   
Informatie over het complex:
Locatie: De Antonius Matthaeuslaan is een gezellige doorgaande winkelstraat, gelegen nabij het centrum van Utrecht in de zeer populaire wijk Tuinwijk. Tuinwijk is een van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn (van ma t/m zo geopend), eetcafé Prins, trendy eetcafé/hotel Badhu (het oude Badhuis), het is allemaal te vinden in de directe omgeving. Bovendien bent u op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend.
Parkeermogelijkheden: Ook in deze wijk is betaald parkeren ingevoerd. Een bewonersvergunning kost ongeveer EUR 7,- per maand. Ook kunt u een bezoekersvergunning aanvragen met verlaagd uurtarief voor uw bezoekers. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de buurt.
Bereikbaarheid: Het treinstation (Overvecht) is gelegen op slechts 5 minuten lopen vanaf het pand. De autosnelweg A27 is binnen 10 minuten te bereiken. Busverbindingen zijn er teveel om op te noemen.
Het pand: Antonius Matthaeuslaan 38 is een bovenhuis gelegen boven no 36 (zelfde eigenaar). Het pand is van binnen geheel gestript; en opnieuw opgebouwd volgens de meest recente wooneisen.
De indeling: Antonius Matthaeuslaan 38 is opgesplitst in 8 woonruimten. Er is een gemeenschappelijke entree op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 3 luxe kamers (A,B en C) en een studio (D) gebouwd. Er is een gemeenschappelijke toilet en douche ten behoeve van de bewoners van de 3 kamers. De studio heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Op de tweede verdieping zijn 4 luxe kamers (E,F,G en H) die elk bovendien elk nog een aparte slaapvide hebben. Voor deze 4 kamers is er ook een gemeenschappelijk toilet en douche op de 2e verdieping.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Antonius Matthaeuslaan 38 (D)

1
 

verhuurd