Objectnummer: OB-AM38C
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Antonius Matthaeuslaan 38 (C)
Postcode: 3515 AT
   
Status:

TE HUUR

Te huur per: 1 augustus 2024

 
Kale huurprijs: € 460,00
Voorschot servicekosten: € 120,00
Totaal per maand € 580,00
Waarborgsom: € 580,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping
Oppervlakte: ± 15m2
   
Omschrijving woonruimte:
Huisgenoot gezocht man 22+ In ons huis in aan de Antonius Matthaeuslaan komt een kleine studio vrij per 1 augustus. Ons huis ligt op een ideale plek, alles is in de buurt. Met 5 minuten fietsen ben je in de stad, met 12 minuten fietsen ben je op Utrecht Centraal? of op de Uithof?en met 5 minuten lopen ben je in het griftpark? Je komt samen te wonen met 7 anderen (5 vrouw, 2 man) in ons huis. Leeftijden variëren van 24 tot 33. De meesten werken en een aantal studeren nog. De kamer is op de eerste verdieping tussen de kamer van Elske (26) en Hanne (33), die haar eigen studio heeft. Je deelt de wc en douche met Elske en Jorrit (24). Op de bovenste verdieping wonen Olivier, Karlijn, Yvette en Evelien. De kamer (studio) is ongeveer 16m2 en zal ongeveer 580 euro incl. per maand kosten, hier komt nog ongeveer 8 euro bij voor internet. De kamer beschikt over een eigen keukenblok met ruime koelkast en vriesvak waar drie hele broden in kunnen! Ook heb je een eigen wasbak met kastje. De volgende meubels blijven staan ter overname, prijs in overleg: - Hoogslaper - Kast Ons huis heeft op de gang na geen gemeenschappelijke ruimte. Wel heeft iedereen vaak zijn deur open en komen we bij elkaar over de vloer. We proberen af en toe met elkaar wat leuks te doen, maar met 8 verschillende leefstijlen blijft het altijd lastig. Wat zoeken wij? We zijn een huis waar de meesten al werken, dus wij zoeken iemand die of in de eindfase van zijn studie zit of al werkt. Word jij onze nieuwe huisgenoot? Stuur dan snel een mail naar huisaml@googlegroups.com en wellicht zien we je binnenkort op de hospiteeravond! Waarschijnlijk vindt dit al snel plaats op 15 juli.
   
Informatie over het complex:
Locatie: De Antonius Matthaeuslaan is een gezellige doorgaande winkelstraat, gelegen nabij het centrum van Utrecht in de zeer populaire wijk Tuinwijk. Tuinwijk is een van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn (van ma t/m zo geopend), Café Willem, trendy eetcafé/hotel Badhu (het oude Badhuis), het is allemaal te vinden in de directe omgeving. Bovendien bent u op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend.
Parkeermogelijkheden: Ook in deze wijk is betaald parkeren ingevoerd. Een bewonersvergunning kost ongeveer EUR 9,- per maand. Ook kunt u een bezoekersvergunning aanvragen met verlaagd uurtarief voor uw bezoekers. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de buurt.
Bereikbaarheid: Het treinstation (Overvecht) is gelegen op slechts 5 minuten lopen vanaf het pand. De autosnelweg A27 is binnen 10 minuten te bereiken. Busverbindingen zijn er teveel om op te noemen.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Antonius Matthaeuslaan 38 (C)

1
 

te huur in UTRECHT per 1 augustus 2024