Objectnummer: PI-GS2bis-1R
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Galvanistraat 2b (1R)
Postcode: 3553 RC
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping rechts
Oppervlakte:
   
Omschrijving woonruimte:
Ben jij op zoek naar een nette kamer in een gezellig huis? Stop maar met zoeken, je hebt de geschikte kamer gevonden. Per 1 juli komt er een grote kamer beschikbaar in ons gezellige huis voor een jongen of een meisje (minimaal 20 jaar). We wonen met 2 jongens en 2 meisjes (1 werkt, 3 studeren). We hebben een mooi huis dat we met zijn allen netjes en schoon houden. Af en toe eten we gezellig of doen we een drankje, we lopen de deur niet plat bij elkaar, maar maken altijd even een praatje. Heb jij zin om bij ons te wonen in een nette kamer met gezellige huisgenoten, ben je niet te beroerd om af en toe even de afwas voor elkaar te doen, ben je minimaal 20 jaar oud en ben je geen feestbeest, maar houd je wel van gezelligheid? Stuur een berichtje en vertel ons even wat over jezelf! We houden geen massale avond waarop iedereen tegelijk komt en zich kan inkopen met drank, we nodigen iedereen kort apart uit zodat we even kunnen babbelen en elkaar iets beter kunnen leren kennen. Praktisch: internet + tv wordt apart in rekening gebracht (is gelukkig maar een paar euro per maand). De bushalte en supermarkt is op kruipafstand, we hebben een hele lekkere douche, een nog betere oven en maken vaak flauwe grappen. Er zijn een aantal dingen die je kunt overnemen zoals de vloer, een bank en gordijnen.
   
Informatie over het complex:
Het pand aan de Galvanistraat 2 bis is gelegen in een gezellige woonwijk met veel eengezinswoningen aan een zijweg van de Amsterdamsestraatweg. Er zijn veel busverbindingen naar Utrecht-Centrum en de Uithof. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zitten om de hoek aan de Amsterdamsestraatweg (op loopafstand).
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Galvanistraat 2b (1R)

1
 

verhuurd