Objectnummer: PI-VW109-2
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Vleutenseweg 109 (2e verd)
Postcode: 3532 HA
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping
Oppervlakte: ± 34 m2
   
Omschrijving woonruimte:
2-persoonskamer van 19 m2 (5,50m x 3,35m) met eigen balkon en een aparte slaapkamer van 11 m2 (3,35m x 3,20m). Eigen toilet, gedeelde douche en keuken delen met nog 1 ander werkende (Cap Gemini) jonge dame. Centrale verwarming en bergruimte van 4 m2
   
Informatie over het complex:
Het pand is centraal in Utrecht gelegen vlak naast de Daalse tunnel; op 5 minuten lopen vanaf het Centraal station Utrecht. Tegenover het pand loopt u zo de Damstraat in waar regelmatig de "Kasbah" van Utrecht gehouden wordt. Deze wijk Lombok is sinds het begin van deze eeuw erg geliefd geworden bij jonge stellen.

Het bovenhuis op de Vleutenseweg 109 was voorheen kamersgewijs verhuurd, maar inmiddels door de huurders enigszins aangepast naar twee onzelfstandige etages. Het wordt nu meestal bewoond door een stelletje per etage. Elke etage heeft de beschikking over een eigen moderne hangtoilet en de overige voorzieningen dienen gedeeld te worden met de huisgenoten. De buitenzijde van het pand is geheel gerenoveerd en voorzien van moderne kozijnen met dubbele beglazing. In 2012 is er een Nefit hoogrendement cv ketel aangebracht.

Het benedenhuis no 107 is van dezelfde eigenaar.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Vleutenseweg 109 (2e verd)

1
 

verhuurd