Objectnummer: PI-GS2-0L
   
Plaats:

UTRECHT

Adres: Galvanistraat 2 (0L)
Postcode: 3553 RC
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond links
Oppervlakte: ± 8 m2
   
Omschrijving woonruimte:
1-persoons studentenkamer met wastafel en c.v. Gemeenschappelijke keuken, douche en toilet, te delen met 2 medebewoners. Hi lieve kamerzoekenden 🤍, Per 1 maart zijn wij op zoek naar een gezellig nieuw huisgenootje voor ons nederige stulpje in Utrecht Zuilen. Met Nick en mij kom je te wonen in het gezellige arbeidsbuurtje dat op een klein kwartiertje fietsen van de stad ligt. Het Julianapark is onze achtertuin 🌳 en nog geen minuut lopen van ons huis is de Boni. Als je ietsje verder wilt wandelen is de Albert Heijn ongeveer 10 minuutjes verderop. Verder ben je met 5 minuten fietsen op station Utrecht Zuilen. Geen zin om te fietsen? De bushalte is 3 minuten lopen en de bus brengt je in ongeveer 15 minuten naar Utrecht Centraal. De sfeer in het huis is mega vrijblijvend, maar we wandelen regelmatig bij elkaar naar binnen om onze laatste avonturen te delen. De deur staat bijna altijd open voor een goed gesprek of gewoon een gezellige babbel. 🌞 Wie zijn wij? Ik (Sanne) ben 24 jaar en studeer International Hospitality Management (dus kan de lekkerste wijntjes uitzoeken voor borrels 🍷). Ik schilder zo nu en dan, speel gitaar en ben altijd in voor een spontaan avontuur. Daarnaast vind ik het heerlijk om te spelletjes te spelen of films/series te kijken. Ik ben 2 á 3 keer per week te vinden bij Rocycle, waar ik doe alsof ik een fitgirl ben 🚴‍♀️. Ook zul je me altijd betrappen op het maken van foto’s van een mooie lucht, lekker eten of andere fijne momenten. Ik ben op de helft van mijn 10 maanden-durende fulltime stage en ben stiekem echt mega aan het genieten van mijn burger-leven. Maaar ik ben stiekem altijd wel te porren voor een lekker rood wijntje. Nick is ook 24 en bezig met de laatste fase van zijn HBO-verpleegkunde opleiding. Hij komt uit Brabant en neemt dan ook de Brabantse gezelligheid 💃🏼graag mee naar het mooie Utrecht. Verder maakt hij zijn tijd vol met zijn bijbaan, wandelen en zijn vrienden. Hij is altijd over te halen om een esma te drinken en geeft graag de laatste updates over zijn dateleven en zijn planten. 🪴 De kamer kost €385,- per maand (incl g/w/l) en is ongeveer 8m2. Voor het internet betaal je €16,35 extra per maand. Ben jij geïnteresseerd en ben jij beschikbaar op 15/16 februari voor de hospi? Stuur dan een leuke en originele/ludieke/grappige mail naar galvanihuis@outlook.com, waarin jij jezelf voorstelt. Wellicht tot snel 😊
   
Informatie over het complex:
Het pand aan de Galvanistraat 2 is gelegen in een gezellige woonwijk met veel eengezinswoningen aan een zijweg van de Amsterdamsestraatweg. Er zijn veel busverbindingen naar Utrecht-Centrum en de Uithof. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zitten om de hoek aan de Amsterdamsestraatweg (op loopafstand).
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Ben jij geïnteresseerd en ben jij beschikbaar op 15/16 februari voor de hospi? Stuur dan een leuke en originele/ludieke/grappige mail naar galvanihuis@outlook.com, waarin jij jezelf voorstelt.
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Galvanistraat 2 (0L)

1
 

verhuurd