Objectnummer: OB-SBS6B
   
Plaats:

SOEST

Adres: Soesterbergsestraat 6 B (bedrijfshal)
Postcode: 3768 EH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: ± 186 m2
   
Omschrijving woonruimte:

Bedrijfsruimte van ca. 186 m2, met een goede toegangsdeur en een hoogte van ca. 2,8 m. Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: toilet; toegangsdeur; basis elektrische installatie. Bestemming: Het bestemmingsplan Soest Midden en Zuid geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor ;Gemengd;, derhalve als: bedrijven tot en met de categorie 2.

Het voorschot service is voor het aandeel in elektraverbruik; er is een tussenmeter. Water dient de huurder zelf aan te vragen, er is een eigen meter.

   
Informatie over het complex:
Bedrijfsruimte gelegen tussen Soesterbergsestraat 4 en 6 te Soest en goed toegankelijk.
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Aangezien het hier geen woonruimten betreft gelden er andere huurvoorwaarden dan MCB normaliter verlangd. Enkele huurvoorwaarden voor dit object: Huurtermijnen te betalen per factuur vooraf, vermeerderd met de verschuldigde b.t.w. en middels automatische incasso. Indexering per jaar.
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Soesterbergsestraat 6 B (bedrijfshal)

1
 

verhuurd