Objectnummer: WB-SS12-A
   
Plaats:

SOEST

Adres: Soesterbergsestraat 12 A
Postcode: 3768 EH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping
Oppervlakte: ± 36 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Huurappartement in Soest; tweekamerappartement c.q. onvrije zelfstandige woonruimte voor 1 of 2 personen met onvrije opgang en met c.v. en eigen keuken, eigen douche en eigen toilet. De hoofdentreedeur en de gang van het bovenhuis worden ook gebruikt door de bewoners van het er bovengelegen appartement, uitsluitend om hun appartement te bereiken. Op dit moment bewoond door een werkende vrouw.
   
Informatie over het complex:
Op de begane grond is een winkel/kantoorruimte met eigen entree. Dit is van dezelfde eigenaar als het bovenhuis. Via de oprit links naast het pand gelegen komt u aan de achterzijde van het pand, alwaar zich een stalen trap bevindt, welke leidt naar het gezamenlijke dakterras op de 1e etage. Hier bevindt zich ook de entreedeur van het bovenhuis. De Soesterbergsestraat is een doorgaande winkelstraat in het centrum van Soest-Zuid. Alle winkels voor de dagelijks behoeften bevinden zich op loopafstand van het pand. Het treinstation Soest-Zuid bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf het pand.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Soesterbergsestraat 12 A

1
 

verhuurd