Objectnummer: OB-SS6
   
Plaats:

SOEST

Adres: Soesterbergsestraat 6 (winkel)
Postcode: 3768 EH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Winkel op de begane grond
Oppervlakte: ± 94 m2
   
Omschrijving woonruimte:
De winkelunit met een oppervlakte op de begane grond van ca. 94 m2 is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in Soest. In de directe nabijheid zijn zowel landelijke ketens als lokale ondernemers gevestigd. Daarnaast is op de ruimte op een steenworp afstand het winkelcentrum van Soest-Zuid gelegen.

De winkelruimte kent bij benadering een vloeroppervlak op de begane grond van circa 74 m² en circa 20 m² kantoorruimte met pantry en toilet. De winkelruimte is recent volledig gerenoveerd en voorzien van: - pantry; - toilet; - winkelpui; - airco/verwarming; - mechanische ventilatie; - gladde wand- en plafondafwerking. De winkel is gelegen aan een doorgaande weg van Soest. De begane grond is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan te gebruiken voor: - detailhandel.
   
Informatie over het complex:
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Aangezien het hier geen woonruimten betreft gelden er andere huurvoorwaarden dan MCB normaliter verlangd. Enkele huurvoorwaarden voor dit object: Huurtermijnen te betalen per factuur, per maand, vooraf, vermeerderd met de verschuldigde b.t.w. en middels automatische incasso. Indexering per jaar.
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Soesterbergsestraat 6 (winkel)

1
 

verhuurd