Objectnummer: OB-SS66B-1V
   
Plaats:

HILVERSUM

Adres: Simon Stevinweg 66B (1V)
Postcode: 1222 ST
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping voorzijde
Oppervlakte: ± 18 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Ruime eenpersoonskamer te huur in Hilversum met eigen wastafel, c.v., gemeenschappelijke keuken, douche en toilet in mooi jaren dertig huis, gelegen in rustige lommerrijke straat. Centraal Station op loopafstand. Voorzieningen delen met twee jonge studerende/werkende personen m/v.
   
Informatie over het complex:
Gelegen aan rustige ruim opgezette lommerrijke laan in het centrum van Hilversum. Het pand is in de typische jaren dertig stijl gebouwd en als zodanig nog steeds vol intact met de charme van dit type woningen. De Simon Stevinweg kenmerkt zich door gevarieerde bebouwing en een fraai middenplantsoen dat de weg een groene uitstraling geeft. De stadse gemakken zijn op loopafstand evenals station en de uitvalswegen naar de natuur die Hilversum omringt.

Op de begane grond (zelfde eigenaar) is al vele jaren een verloskundigenpraktijk gevestigd. De begane grond heeft een eigen entree en huisnummer 66A.

Het bovenhuis met eigen voordeur en huisnummer 66B is opgesplitst in een volledig zelfstandig tweekamerappartement met balkon. De overige woonruimten worden individueel verhuurd. Treinstation (CS) op 5 loopminuten. Gratis parkeren.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Simon Stevinweg 66B (1V)

1
 

verhuurd