Objectnummer: OG-GW13-1A
   
Plaats:

HILVERSUM

Adres: Geuzenweg 13 (1A)
Postcode: 1221 BK
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping achterzijde
Oppervlakte: ± 18 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Lichte 1-persoons kamer te huur in schoon en opgeruimd bovenhuis. De kamer heeft een eigen balkon en is gelegen op 1e verdieping met eigen wastafel en centrale verwarming in jaren 30 huis. Gemeenschappelijke douche, keuken en toilet delen met drie andere huisgenoten. Deze kamer is gelegen tegenover Hilversum CS. Het trendy cafe Dudok zit op de hoek. Kortom een toplocatie in het centrum van Hilversum. Recente fotos van de huidige huurder volgen nog!
   
Informatie over het complex:
Verder informatie van de huisgenoten van Huize13!

Als je hier komt wonen, deel je het huis met 3 leuke meiden van rond 20 jaar, die allemaal in Utrecht studeren. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een gezellige huisgenote van rond de 20 jaar die in Utrecht, Amsterdam of ergens daar in de buurt studeert/werkt! Het huis bevindt zich op loopafstand van het station Hilversum; als je een sprintje trekt, kun je binnen 2 minuten je trein nog halen. Het is maar een kwartiertje met de trein naar Utrecht centraal en 20 minuten naar Amsterdam centraal, wat ideaal is als je in een van deze steden studeert! Verder is Hilversum centrum op loopafstand en zijn er verschillende supermarkten in de buurt, zoals een Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet en Dirk. De wifi regelen we zelf en daarvoor betalen we ongeveer acht euro per persoon per maand.
Lijkt jou dit wat? Stuur dan een berichtje naar huize13@outlook.com. Zet in de mail iets over jezelf.

Liefs,
Huize 13
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Geuzenweg 13 (1A)

1
 

verhuurd