Objectnummer: OB-GW13-2A
   
Plaats:

HILVERSUM

Adres: Geuzenweg 13 (2A)
Postcode: 1221 BK
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping
Oppervlakte: ± 11 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Kamer nabij station in het centrum met eigen wastafel en centrale verwarming. De gemeenschappelijke keuken, douche en toilet deel je met drie andere medebewoners.Er is ook een wasmachine. Het huis is van binnen netjes. Er mogen ook werkende personen wonen.
   
Informatie over het complex:

Verder informatie van de huisgenoten van Huize13!

Als je hier komt wonen, deel je het huis met 3 leuke meiden van rond 20 jaar, die allemaal in Utrecht studeren. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een gezellige huisgenote van rond de 20 jaar die in Utrecht, Amsterdam of ergens daar in de buurt studeert/werkt! Het huis bevindt zich op loopafstand van het station Hilversum; als je een sprintje trekt, kun je binnen 2 minuten je trein nog halen. Het is maar een kwartiertje met de trein naar Utrecht centraal en 20 minuten naar Amsterdam centraal, wat ideaal is als je in een van deze steden studeert! Verder is Hilversum centrum op loopafstand en zijn er verschillende supermarkten in de buurt, zoals een Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet en Dirk. De wifi regelen we zelf en daarvoor betalen we ongeveer acht euro per persoon per maand.
Lijkt jou dit wat? Stuur dan een berichtje naar huize13@outlook.com. Zet in de mail iets over jezelf, je voorkeur voor kamer 1 of 2, en het liefst ook of je in het geval van kamer 1 meubels zou willen overnemen. Je maakt meer kans op deze kamer als je de meubels van de huidige huurder zou willen overkopen, dus zet dat vooral in je mailtje!
De hospiteeravond zal plaatsvinden op 28 mei, dus graag alleen reageren als je kan! We zullen komend weekend laten weten of je bij ons langs kan komen.
Liefs,
Huize 13

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Geuzenweg 13 (2A)

1
 

verhuurd