Objectnummer: OB-GW11-2V
   
Plaats:

HILVERSUM

Adres: Geuzenweg 11 (2V)
Postcode: 1221 BK
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping
Oppervlakte: ± 28 m2
   
Omschrijving woonruimte:
De grootste kamer van ons huis komt te huur in Hilversum, recht tegenover het Centraal Station. De kamer is op 2e verdieping en heeft een eigen wastafel en centrale verwarming. Het huis is een knus jaren 30 huis, met een eigen opgang en geen hospita. De gemeenschappelijke douche, keuken en toilet delen met twee vrouwelijke huisgenoten Mara (studeert) en Chiara (werkt). Hierom gaat onze voorkeur dan ook uit naar een gezellige huisgenote die in Utrecht, Amsterdam of ergens daar in de buurt studeert/werkt! Het huis bevindt zich op loopafstand van het station Hilversum; als je een sprintje trekt, kun je binnen 2 minuten je trein nog halen. Het is maar een kwartiertje met de trein naar Utrecht centraal en 20 minuten naar Amsterdam centraal, wat ideaal is als je in een van deze steden studeert/werkt! Verder is Hilversum centrum op loopafstand en zijn er verschillende supermarkten in de buurt, zoals een Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet en Dirk.
   
Informatie over het complex:
Het huis is gelegen boven een groot kantoor en heeft een eigen opgang zonder hospita. Het treinstation (CS) is gelegen op twee loopminuten afstand vanaf de kamer. Gelegen in het centrum van Hilversum.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Geuzenweg 11 (2V)

1
 

verhuurd