Objectnummer: OB-SM2-KANT
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 kantoor praktijk
Postcode: 3981 AH
   
Status:

TE HUUR

Te huur per: 1 oktober 2024 (eerder bespreekbaar)

 
Kale huurprijs: € 1650,00
Voorschot servicekosten: € 250,00
Totaal per maand € 1900,00
Waarborgsom: € 5700,00
   
Situering woonruimte: Kantoren/praktijkruimten begane grond
Oppervlakte: ± 67 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Te huur in exclusieve 100 jaar oude "Doktersvilla" gesitueerde representatieve kantoorruimte - praktijkruimte (± 67 m2) verdeeld over meerdere vertrekken.

Zeer centraal gelegen locatie in Bunnik nabij Utrecht, nagenoeg direct aan de oprit A12. De bushalte is op 1 minuut loopafstand en het treinstation is binnen 5 minuten lopend te bereiken via het Anton van Dam fiets/wandelpad. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Alle ruimten zijn op dit moment al 15 jaar verhuurd aan een Chiropractor, dus ook uitstekend te gebruiken als (zorg) behandelkamers.
   
Informatie over het complex:
De vertrekken zijn verdeeld in: Kantoorruimten - praktijkruimten van respectievelijk 20 m2, 12 m2, 10 m2 en 8 m2. De ontvangsthal en overige vertrekken omvatten  17 m2 en er is ook een "gratis" te gebruiken sta-hoge kelderruimte verdeeld over 2 units en groot 10 m2 en 12 m2.

De vertrekken zijn door hun diverse afmetingen en centrale entree eventueel ook prima geschikt te maken om meerdere bedrijven in te huisvesten.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Aangezien het hier geen woonruimten betreft gelden er enkele andere huurvoorwaarden voor dit object:

• Indexering per jaar op basis van CBS - CPI;

• Huurovereenkomst wordt gesloten voor een periode van 5 jaren en vervolgens verlengd met steeds 5 jaren;

• De huurprijs is aangeboden op basis van een "van b.t.w. vrijgestelde" huurder zoals zorgverleners veelal zijn. Indien de huurder b.t.w. plichtig is kan de kale huurprijs met 3% vermindering worden aangeboden, waarover dan wel weer 21% b.t.w. wordt berekend.

   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 kantoor praktijk

1
 

te huur in BUNNIK per 1 oktober 2024 (eerder bespreekbaar)