Objectnummer: OB-DS2-BG
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Dorpsstraat 2 (kantoorruimte)
Postcode: 3981 EB
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Kantoorruimte A1 op de begane grond
Oppervlakte: 40 m2
   
Omschrijving woonruimte:

Kantoorruimte: A1 - circa 40 m2 op de begane grond (33+7)

Optioneel archiefruimte(n) te huur.

   
Informatie over het complex:
Het betreft een vrijstaande karakteristieke kantoorvilla Het Oude Raadhuis van circa 73 m2 met eigen parkeerterrein, gelegen op de begane grond. Deze stijlvolle kantoorvilla met klassieke uitstraling is in 1896 gebouwd met degelijke materialen.

Het object is uitstekend bereikbaar en ligt op 15 minuten van Utrecht centrum, Zeist en Houten. Het ligt nog geen 2 minuten van de A12(Den Haag - Utrecht - Arnhem) die enkele kilometers verderop de noord-zuid verbinding A2 en A27 kruist.

Het object is zowel per trein als bus perfect bereikbaar. NS-station Bunnik ligt op fietsafstand. Verschillenden buslijnen (40, 41 en 43) stoppen in de directe nabijheid.

De kantoorvilla beschikt onder meer over de onderstaande voorzieningen:
- centrale entree;
- sanitaire voorziening dames en heren;
- pantryvoorziening;
- te openen ramen;

Er is voldoende parkeergelegenheid (GRATIS PARKEREN IN BUNNIK) om het pand beschikbaar en ook enkele plaatsen op eigen terrein.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
   
Let op!
Aangezien het hier geen woonruimten betreft gelden er andere huurvoorwaarden dan woningverhuurder MCB normaliter verlangd. Enkele huurvoorwaarden voor dit object: Huurtermijnen te betalen per factuur, per maand, vooraf, vermeerderd met de verschuldigde b.t.w. en middels automatische incasso. Indexering per jaar.
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Dorpsstraat 2 (kantoorruimte)

1
 

verhuurd