Objectnummer: OB-SM2B-0LV
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 B (0LV)
Postcode: 3981 AH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond
Oppervlakte: 48 m2
   
Omschrijving woonruimte:

2-persoons driekamerappartement met ruime woonkeuken en zonnige serrekamer in jaren dertig villa te Bunnik. Eigen entree; Begane grond; Parkeerplaats; Overdekte fietsenstalling; Volwaardige keuken met inbouwapparatuur zoals RVS combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, RVS gasfornuis en 90cm brede RVS afzuigkap; Douche/wastafel apart; Hangtoilet met wasbakje apart; Opstelplaats in de doucheruimte met aansluitingen voor was-/ droogcombinatie, c.v., tv; glasvezel internet aansluiting (huurder dient zelf voor eigen rekening een glasvezelabonnement af te sluiten met een provider naar eigen keuze). In de woonkeuken ligt al een mooie laminaatvloer welke gratis kan worden overgenomen. De woonruimte wordt verder geheel leeg opgeleverd en de huurder kan/mag indien gewenst het van binnen zelf schilderen.

   
Informatie over het complex:
Het pand is gelegen op loopafstand (5 minuten) van het treinstation van Bunnik, waar vandaan elk half uur een trein vertrekt naar Utrecht Centraal Station (5 minuten reistijd). Met de auto bent u direct op de A12. De bus stopt nagenoeg voor de deur. In het centrum van Bunnik is een grote AH voor uw dagelijkse boodschappen, welke 7 dagen per week geopend is.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 B (0LV)

1
 

verhuurd