Objectnummer: OB-SM2B-0LA
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 B (0LA)
Postcode: 3981 AH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond achterzijde
Oppervlakte: ± 14 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Nabij Utrecht: Mooie 1-persoons kamer met eigen kitchenette in karakteristieke jaren-30 villa te Bunnik. Kitchenette met twee elektrische kookplaten, koelkast met vriesvakje en afzuigkap. Douche en toilet delen met 1 andere studerende jongen. Medegebruik van was-/ droogcombinatie, c.v., tv en telefoonaansluiting. Totaal 12 woonruimten.
   
Informatie over het complex:

Het pand is gelegen op loopafstand (5 minuten) van het treinstation van Bunnik, waar vandaan elk half uur een trein vertrekt naar Utrecht Centraal Station (5 minuten reistijd). Met de auto bent u direct op de A12.
Het pand heeft meerdere kamers en appartementen. Alle woonruimten zijn voorzien van een eigen televisieaansluiting, eigen telefoonaansluiting en centrale verwarming met thermostatische regeling. Er kan gebruik gemaakt worden van was- en droogmachines en tuin.
De begane grond is gedeeltelijk verhuurd als chiropractie.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 B (0LA)

1
 

verhuurd