Objectnummer: OB-SM2B-0M
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 B (0M)
Postcode: 3981 AH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Begane grond midden
Oppervlakte: ± 17 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Mooie eenpersoonskamer op 3,5 km fietsafstand van de Uithof Utrecht met eigen kitchenette in villa te Bunnik. Kitchenette met 2 elektrische kookplaten, koelkast, vriesvakje en afzuigkap. Douche en toilet delen met slechts 1 andere studerende en nette! jongeman. Medegebruik van moderne was-/ droogmachine, c.v., tv en telefoonaansluiting.
   
Informatie over het complex:
Het pand is gelegen op loopafstand (5 minuten) van het treinstation van Bunnik, waar vandaan elk half uur een trein vertrekt naar Utrecht Centraal Station (5 minuten reistijd). Met de auto bent u direct op de A12. De bus stopt nagenoeg voor de deur en deze gaat meerdere malen per uur middels een korte verbinding via stadion Galgenwaard naar de Uithof.
Het pand heeft meerdere kamers en appartementen. Er kan gebruik gemaakt worden van de fietsenberging en gemeenschappelijke tuin.
De begane grond is gedeeltelijk verhuurd als chiropractie.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 B (0M)

1
 

verhuurd