Objectnummer: OB-SM2B-1R
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 B (1R)
Postcode: 3981 AH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 1e verdieping rechts
Oppervlakte: ± 17 m2
   
Omschrijving woonruimte:
Mooie 1-persoonskamer met eigen kitchenette in villa te Bunnik. Eigen wastafel en kitchenette met 2 elektrische kookplaten en met koelkast, vriesvakje en afzuigkap. Gemeenschappelijke douche en toilet met 2 andere huisgenoten (beide vrouwelijk). Medegebruik van moderne was-/ droogcombinatie, c.v., tv en telefoonaansluiting, fietsenstalling. Internet dient de huurder zelf met de overige bewoners te regelen. Dit kan via Wifi of een supersnelle geheel eigen glasvezelaansluiting op de kamer zelf.
   
Informatie over het complex:
Het pand is gelegen op loopafstand (5 minuten) van het treinstation van Bunnik, waar vandaan elk half uur een trein vertrekt naar Utrecht Centraal Station (5 minuten reistijd). Met de auto bent u direct op de A12. Het pand heeft meerdere kamers en appartementen. Alle woonruimten zijn voorzien van een eigen televisieaansluiting, eigen telefoonaansluiting en centrale verwarming met thermostatische regeling. Er kan gebruik gemaakt worden van was- en droogmachines. De begane grond is gedeeltelijk verhuurd als chiropractie.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 B (1R)

1
 

verhuurd