Objectnummer: OB-SM2-KANT
   
Plaats:

BUNNIK

Adres: Schoudermantel 2 (kantoorruimte)
Postcode: 3981 AH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: n.v.t.

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: Diverse kantoren begane grond
Oppervlakte:
   
Omschrijving woonruimte:
In exclusieve "jaren dertig" villa gesitueerde representatieve kantoorruimte (115 m2) verdeeld over meerdere vertrekken. Zeer centraal gelegen locatie, nagenoeg direct aan de oprit A12. Parkeren op eigen terrein.
   
Informatie over het complex:

De vertrekken zijn verdeeld in: Kantoorruimten van respectievelijk 48 m2, 20 m2, 12 m2, 10 m2 en 8 m2. De ontvangsthal en overige vertrekken omvattenĀ  17 m2 en er is ook een sta-hoge kelderruimte verdeeld over 2 units en groot 10 m2 en 12 m2. De kantoren zijn door hun diverse afmetingen en centrale entree eventueel ook prima geschikt te maken om meerdere bedrijven in te huisvesten. Indien u samen met uw relaties onder 1 dak en 1 huurovereenkomst wenst te huren is dat bespreekbaar.

   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!

Aangezien het hier geen woonruimten betreft gelden er andere huurvoorwaarden dan MCB normaliter verlangd. Enkele huurvoorwaarden voor dit object:

Indexering per jaar.

Huurovereenkomst wordt gesloten voor een periode van 5 jaren en vervolgens verlengd met steeds 5 jaren.

   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Schoudermantel 2 (kantoorruimte)

1
 

verhuurd