Objectnummer: WB-KS6D
   
Plaats:

BUSSUM

Adres: Kerkstraat 6 D
Postcode: 1404 HH
   
Status:

VERHUURD

Te huur per: verhuurd

 
Kale huurprijs: € 0,00
Voorschot servicekosten: € 0,00
Totaal per maand € 0,00
Waarborgsom: € 0,00
   
Situering woonruimte: 2e verdieping
Oppervlakte:
   
Omschrijving woonruimte:
Vrijwel nieuw tweekamerappartement op de 2e verdieping in Bussum-Centrum.

Indeling.
Hal, toilet, Cv-ruimte, woonkamer annex open keuken met dakkapel en voorzien van kookplaat en afzuigkap, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, slaapkamer met Frans balkon.

Het appartement is volledig geïsoleerd, heeft een eigen Cv-installatie (HR Nefit combiketel) en is voorzien van mechanische ventilatie en SUS-kasten (geluidwerende ventilatiesleuven).

Het appartement heeft eigen meters. De huurder dient zelf voor G/W/L te zorgen. De servicekosten zijn voor het schoonmaken van het trappenhuis en het wassen van de ramen.

   
Informatie over het complex:
In het centrum van Bussum in een monumentaal pand met een winkelbestemming op de begane grond is een 4-tal appartementen gecreëerd. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond achter een toegangshek met beltableau voorzien van video. Het aan de achterzijde op het zuiden gelegen gemeenschappelijke dakterras heeft uitzicht op de St. Vituskerk. Toegankelijk via een afgesloten trappenhuis.
   
Download PDF document
met plattegrond woonruimte:
KLIK HIER
   
Download PDF document
met foto's:
KLIK HIER
   
   
Let op!
   
INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd in dit object en wilt u ervoor in aanmerking komen? Vul dan ons huurformulier zo volledig mogelijk in, KLIK HIER om het formulier online in te vullen. Alleen als wij over alle benodigde informatie beschikken, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Kerkstraat 6 D

1
 

verhuurd